Preloader
 

Rietland krijgt een nieuw thuis

Als er één klant is die ik regelmatig als voorbeeld gebruik voor zowel andere klanten als studenten, dan is het Rietland. Een verbouwde boerenschuur, die wordt verhuurd voor vergaderingen, trouwerijen en feesten. Op een prachtplek vlak buiten de stad Groningen in het natuurgebied Kardinge.

Alweer 5 jaar geleden ontwikkelden we een huisstijl voor ze, maar belangrijker nog: een boekje over hun merkessentie. Met woorden als “puur”, “landelijk” en “kleurrijk” definieert Rietland wie ze zijn. En aan de hand van die woorden wordt het hele bedrijf gerund. En dat laatste maakt het zo bijzonder. Meestal verdwijnen documenten zoals dit in een la en worden vergeten. Bij Rietland worden zelfs sollicitatie- en functioneringsgesprekken aan de hand van de kernwoorden genomen.

Op dit moment is de website van Rietland aan vervanging toe. Over twee weken moet het af zijn.