Preloader
 

Rietland kiest thee en leert WordPress

Na veel te lang zwoegen, wegens HTML-roest en een ongezonde dosis onderschatting, heb ik vandaag Alexander en Petra van Rietland uit kunnen leggen hoe ze hun nieuwe webpagina kunnen onderhouden.

Nog even geduld tot ook u mee mag kijken, want hij moet nog gevuld worden.

Toen ik binnenkwam werd mij een kopje thee aangeboden. Maar “niet de definitieve thee”. Want daar wordt op dit moment nog over beslits. De biologische fair trade koffie was makkelijk gevonden, maar voor thee is het een ander verhaal.

Jaren geleden zat ik met de eigenaren van Rietland om tafel en hebben we een merkessentie geformuleerd. De meeste bedrijven bedanken je hartelijk en stoppen zo’n document vervolgens in de la. Bij Rietland nemen ze ‘wie ze zijn’ zo serieus dat bij de keuze van de thee en het bestek extra goed nagedacht wordt over ‘of het wel Rietland is’. Is dat niet prachtig?