Preloader
 

Donderdag 11 juni discussie Groninger Forum

Donderdagavond organiseert Dwarsdiep in samenwerking met Platform GRAS een debat over het Groninger Forum. Centrale vraag: “Megalomane vergissing of meesterzet”. Uiteraard hebben ze drie mensen gevonden die voor zijn (waaronder Kees van Twist), na enig aandringen wilde ik best tegen zijn. Donderdagavond neem ik dus deel aan die discussie (ik ben de vervanger van Dirk Nijdam van Marketing Groningen) over de strijd die al beslist is. Ik denk eraan Haussman te droppen, Napoleon wellicht en me hardop af te vragen hoe ver Images en de bibliotheek nu van elkaar verwijderd liggen.

Waar ik uiteraard meer naar uitzie is de onthulling van de clip: “Wij gaan naar het Groninger Forum”.  Ik heb hem reeds gezien en moest lachen. Direct aan het begin van de avond wordt hij vertoond.