Preloader
 

Horus Surround Vision

Veel onwaarschijnlijker worden verhalen van klanten niet. Er komt een schuur in Bedum in voor, een brandweerman en de C.I.A. Wilt u het hele ontstaansverhaal van Horus horen, dan belt u ze maar eens (0594 55 24 14). Deze winter wil Horus zo veel mogelijk door Nederland rijden met hun geavanceerde camera-apparatuur. Daarmee kunnen ze 360º tegelijk filmen. Google Street View met de extra dimensie van tijd dus. Bovendien kunnen ze met allerhande add-ons meer zien dan met het het menselijk oog mogelijk is. Met hun thermografische module kunnen ze in no-time warmtelekken opsporen in buitengevels.

Een goed alternatief voor de handscanner waarmee meestal gezocht wordt naar warmtelekken. Samen met TiekstraMedia werk ik aan een themasite om woningcorporaties, gemeentes en vastgoedbeheerders te informeren over de mogelijkheden.