Preloader
 

Identiteit Noorderpoort

Slechts enkele weken geleden werd ik gebeld door iemand van het Noorderpoort. We babbelden even over de betalingsmogelijkheden bij parkeergarages (gezien hij mij daar telefonisch trof) maar daarna ging het snel over zijn werkgever. Schiermonnikoog, sessie, identiteit, kun je nu even langskomen? Dus nog geen kwartier later schudde ik voor het eerst in mijn leven de hand van de communicatie adviseur van de bestuursdienst: Harry Bouma. Drie weken later zat ik op een boot met alle directeuren van de vestigingen van het Noorderpoort. Doel: het begrip ‘identiteit’ zinvol in de groep gooien en de directeuren laten werken aan wat het merk Noorderpoort eigenlijk behelst en hoe dat uitgedragen kan worden.
Aan het einde van een intensieve ochtend vol post-its, flip-overs en een keynote waarin ik trachtte in 1 slide branding uit te leggen waren we een flinke stap verder. Een mogelijke nieuwe pay-off lag daar uitgeschreven en wel. Daarover later meer.