Tech Stage: Elektrisch rijden

Onder leiding van Rutger Middendorp spreken we met gasten over de stand van het elektrisch rijden. Waar komen we vandaan, waar staan we nu en waar gaan we heen? Welke mythes leven er bijvoorbeeld? Zo hebben we het over de beroemde range anxiety, de angst dat je je bestemming niet haalt zonder tussendoor steeds te laden. Hoe reëel is die angst? We maken een financiële vergelijking: bespaar je geld door elektrisch te gaan rijden? Waar zit dat dan in? En zo ja, hoe snel verdien je de aanschafkosten terug?
Uiteraard spreken we ook over het laden: hoe ingewikkeld, of juist makkelijk is dat, ook als je geen eigen oprit hebt? Hoe stippel je de ideale route uit, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat?

Met host Rutger Middendorp, expert Jeroen Horlings, ervaringsdeskundige Electric Felix en Evert Jan de Groot van de ambitieuze start-up Lightyear duiken we in alle aspecten van het elektrisch rijden, het vervoer van de toekomst. Tussen alles door toont Ard Boer de kunsten van zijn EV Ja of Nee-app, waarmee je vliegensvlug kunt berekenen of het voor jou goedkoper is om elektrisch te rijden.